Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Pogledajte 'Misli' Davorina i Bogovića

davorin i bogovici
Screenshot/Youtube
Autori: bm, PR/VLM
22.10.2013.
u 19:00

Pola godine nakon singla Nizbrdo od ljubavi, Davorin i Bogovići jučer su u ponedjeljak predstavili novi singl Misli.

Pola godine nakon singla Nizbrdo od ljubavi, Davorin i Bogovići u ponedjeljak su predstavili novi singl Misli. Riječ je o pjesmi koju su Rinči, Hrepa, Hans, Ernest i Migač snimili u nešto žešćem zvuku.

Autorska ekipa je ista kao i kod prethodne pjesme (autor glazbe i teksta Hrepa, aranžman Hans, produkcija Leo Baltazar i Hans). Sa samo danom zakašnjenja Misli su dobile i svoju video verziju i to pod redateljskom palicom proslavljenog splitskog spot majstora Žare Batinovića. Batinović je tijekom ljeta s dečkima u Splitu snimio svojevrsnu akcijsku trash dramu s elementima fantastike. O čemu je točno riječ saznajte večeras u 19 sati u Vijestima CMC televizije te na portalu vecernji.hr

Više o bendu saznajte na stranici: http://davorinibogovici.com/ ili na Fecebooku: https://www.facebook.com/pages/Davorin-i-Bogovi%C4%87i-X/225353840863126

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije