Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili fotke

Pogledajte kako su Žanamari i Mario Perčić proveli medeni mjesec

žanamari lalić
Foto: Instagram
1/5
27.06.2014.
u 12:45

Žanamari Lalić i Mario Perčić nedavno su uplovili u bračne vode u njenoj rodnoj Makarskoj, pred obitelji i prijateljima...

Žanamari Lalić i Mario Perčić nedavno su uplovili u bračne vode u njenoj rodnoj Makarskoj, pred obitelji i prijateljima. Da najviše vole provoditi vrijeme u intimnoj atmosferi, dokazali su i načinom na koji su proveli medeni mjesec.

Naime, par je otputovao u London, gdje su se odlično proveli. O tome svjedoče i fotografije s Instagrama lijepe pjevačice. Vrijeme su proveli u razgledavanju i nježnostima.

>>Žanamari Lalić udala se za pet godina mlađeg dečka

Ključne riječi

Komentara 2

PE
pedroso
13:10 27.06.2014.

samo da i ovaj ne rikne od viagre

BA
baniček
15:11 27.06.2014.

najbolje pjesme su joj KRUGOVI i NIJE NAPOLA, mada je cijeli "druga vrsta" malo remek djelo, svaka čast na autorskim skladbama, po meni stvarno odličan album ali nažalost premalo medijski popračen iz raznih razloga. ŽANA volim te i nastavi takotako i dalje, ima nas koji te volimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije