Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno drugačije

Pogledajte kako su izgledale Barbara Kolar i Franka Batelić u 'Plesu sa zvijezdama' 2009. godine

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
23.03.2022.
u 11:42

Fotografije koje su sada okupirale javnost upravo iz 2009. kad je pobijedila Franka Batelić, a dok je show vodila Barbara Kolar.

Čak dva poznata showa ovog su se ožujka počela prikazivati na televiziji - Ples sa zvijezdama na Novoj TV i Zvijezde pjevaju na HRT-u. 

Zvijezde pjevaju tradicionalno vodi popularna hrvatska voditeljica i jedna od najdražih publici - Barbara Kolar, a ona je vodila i Ples sa zvijezdama dok se vrtio na HRT-u, odnosno od 2006. do 2013. godine. Članica žirija Plesa sa zvijezdama, pored Larise Lipovac Navojec, Igora Barberića i Marka Cibocija, je pjevačica Franka Batelić koja je pobijedila u tom showu 2009. godine s partnerom Ištvanom Vargom. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Fotografije koje su sada okupirale javnost upravo iz 2009. kad je pobijedila Franka Batelić, a dok je show vodila Kolar. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, voditeljsku palicu showa na Novoj TV preuzeli su pjevačica Maja Šuput i Igor Mešin, voditeljski duo koji se publici svidio još u prošlogodišnjoj sezoni Supertalenta. 

VIDEO>>Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije