Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa plavuša

FOTO Pogledajte kako Maja Lena provodi vrijeme nakon objave trudnoće: Objavila zanosne fotografije

Foto: Instagram
1/22
21.01.2024.
u 15:20

Poduzetnica Maja Lena Lopatny otkrila je kako provodi vrijeme u trudnoći i gdje se trenutno nalazi.

Vijest o trudnoći 33-godišnje poduzetnice i PR menadžerice Maje Lene Lopatny iznenadila je domaće medije zato što nikada prije javnosti nije predstavila svog emotivnog partnera. Ova magistra novinarstva godinama je privlačila pažnju medija kao dijete poznatih roditelja – glumačke dive Mije Begović i pokojnog vaterpolo asa Ronalda Lopatnyja. Inače, Maja Lena svoju privatnost već godinama čuva daleko od očiju javnosti, a prošlog je tjedna ipak odlučila obznaniti prelijepu vijest da čeka svoje prvo dijete s partnerom Karlom Šeparovićem. 

Na društvenoj mreži Instagram atraktivna plavuša koja godinama slovi za it djevojku, objavila je predivne fotografije sa snijega te pokazala kako kod nje izgledaju snježne radosti. Objavila je niz fotografija kako pozira u bijeloj krznenoj kapici, oversized kaputu u istoj nijansi, bež dolčeviti, a cijelu kombinaciju podignule su crne sunčane naočale.

VEZANI ČLANCI: 

Osim toga, Maja Lena objavila je i pogled iz njezine kuće u Plešivici kako izgleda čarobna zimska bajka u kojoj ona i partner Karlo definitivno uživaju u iščekivanju njihova prvog djeteta. Još uvije nije poznato očekuju li djevojčicu ili dečkića, ali je Maja potvrdila za domaće medije kako bi svakako možda malo više htjela dobiti djevojčicu. Termin poroda je u lipnju ove godine. 

Foto: Instagram

Ispod objave u kojoj je niz fotografija sa snijega koji je zameo metropolu i okolicu, Maja je prikupila i neke lijepe komentare svojih pratitelja i prijatelja na društvenoj mreži Instagram. 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Komentara 1

SE
Separator
19:17 21.01.2024.

"Poduzetnica".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije