Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On sve demantirao

Pogledajte kako je Kim reagirala na Kanyeovu navodnu prevaru

Kanye West, Kim Kardashian
DPA/PIXSELL
13.06.2013.
u 11:40

Poznati par putem svojih glasnogovornika demantirao je tvrdnje kanadske manekenke Leyle Ghobadi.

Kim Kardashian reagirala je na priču kanadske manekenke Leyle Ghobadi, koja tvrdi da je Kanye prevario Kim s njom. Djevojka je cijelu priču ispričala tabloidu Star Magazine, tvrdeći da se ne želi proslaviti, već doprijeti do Kim, kako bi saznala s kim čeka dijete.

Reakcija poznatog para stigla je brzo te se Kim na glasine samo nasmijala, a njezini glasnogovornici izjavili kako su optužbe neutemeljene. Kanye je dodao kako je ovo bijedan pokušaj osobe koja želi publicitet. - Ovo je neuspjeli pokušaj zavedene osobe koja želi malo publiciteta i još jedna u nizu zlonamjernih priča koje započinju tabloidi. Ovo je tužan pokušaj da se povrijedi dvoje ludi koji samo žele živjeti svoje živote, rekao je West.

>>Kanye West prevario trudnu Kim sa rasnom manekenkom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije