Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Pogledajte kako je Beckham sa sinovima i kćeri proslavio 42. rođendan

Foto: Instagram
1/5
04.05.2017.
u 08:19

Sinovi Romeo (14), Cruz (12) i Brooklyn (18) te petogodišnja Harper zatrpali su tatu darovima

Bivši nogometaš David Beckham proslavio je 42. rođendan u krugu obitelji, a trenutak je ovjekovječio na Instagramu fotografijom s djecom.

U opisu je napisao: “Puno ljubavi za tatu danas”, što je popratio s nekoliko srca. Njegova supruga Victoria, također je objavila fotografiju supruga s komadom rođendanske torte i poručila mu da ga vole.

Sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz također su mu čestitali putem društvene mreže, a jedini član obitelji koji nije, zasad, na Instagramu jest malena Harper. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije