Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 22 godine

Pogledajte kako je Ana Gruica izgledala kad je imala 13 godina

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/7
05.09.2018.
u 11:39

Tada 13-godišnja Ana bila je plavuša, a fotografija je snimljena, kako je Ana napisala, u tadašnjem Paganiniju prije jedne modne revije.

Glumica Ana Gruica, koja je nedavno svojem dodala i suprugovo prezime Uglešić, izvukla je iz obiteljskog albuma fotografiju koja je snimljena prije 22 godine.

Tada 13-godišnja Ana bila je plavuša, a fotografija je snimljena, kako je Ana napisala, u tadašnjem Paganiniju prije jedne modne revije.

 

 

– Ja. Sa 13. Prije modne revije. Pod budnim okom svog oca i današnjeg zeta Tonča Maroša. U (ondašnjeg) Paganinija. 1996. Hm. Izgledam li starije tu?! – pitala je Ana.

Obožavatelji su joj uzvratili da je baš slatkica na toj fotografiji i da izgleda mlađe, a ne starije.

Prije glume Ana se aktivno bavila modom i na izboru za Miss Hrvatske osvojila je lentu prve pratilje, a poslije je modne piste zamijenila kazališnim daskama.

Nedavno se udala za Borana Uglešića, s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo, a prošlo ljeto upustili su se u ljubavnu romansu.  

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodan look

Komentara 5

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:43 05.09.2018.

jel našla konačno sponzora za duge staze ili je tek na trećem braku?

Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:17 05.09.2018.

nek pogleda onaj kog zanima ...

TO
Tony
12:28 05.09.2018.

ovo je bolesno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije