Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna ljepotica

Pogledajte kako izgleda, biste li joj 'dali' njene godine?

Cindy Crawford
Foto: Pixsell
1/10
16.10.2015.
u 11:02

Odjevena u modnu kombinaciju bijelog sakoa i uskih, crnih hlača, ovim klasičnim modnim izborom Cindy je pokazala da još uvijek izgleda savršeno.

Cindy Crawford predstavila je u Los Angelesu svoju knjigu "Becoming by Cindy Crawford" koju su mnogi njeni obožavatelji željno iščekivali. 

I dok su mnogi jedva dočekali dobiti autogram ovog supermodela, nije ostalo nezapažen besprijekoran izgled ove 49- godišnjakinje koji nikako nije otkrivao da je slavna ljepotica, "ljubiteljica" Vogueovih čitateljica, na pragu petog desetljeća. 

Odjevena u modnu kombinaciju bijelog sakoa i uskih, crnih hlača, ovim klasičnim modnim izborom Cindy je pokazala da još uvijek izgleda savršeno.  

Iako, ako malo bolje pogledate, trag godina može se vidjeti na njenom vratu, ali zar bi ikome pao pogled na taj dio njenog tijela pored ovakve figure? 

>>Cindy Crawford kćeri poručila: Jedi dok možeš, moda je okrutna

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stipan
11:52 16.10.2015.

Ona izgleda puno starija ! Ne samo da se vidi na vratu već kad bi skinula svu šminku i dobro se oprala, nebi je ni majka rođena prepoznala.

NI
Nikomah95
13:56 16.10.2015.

Mislite na pragu šestog desteljeća, a ne petog?

PE
pero6690
09:50 17.10.2015.

Ma da to nije Anka Mrak Taretas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije