Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVITI PJEVAČ

Pogledajte kako Alen Vitasović ide na gažu

Alen Vitasović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
25.09.2017.
u 17:14

Alen je pomagao tati u berbi grožđa, no fanovi su se svejedno oduševili fotografijom. Posebno ga je pozdravio obožavatelj iz Imotskog

Alen Vitasović je ponovno oduševio svoje fanove osebujnim smislom za humor. Nakon što je ovog ljeta najavljujući koncert u Loparu napisao kako se "lijepo vratitit na Rab, ovaj put bez uputnice", Alen se ponovno na Facebooku našalio na svoj račun.

Objavio je fotografiju na kojoj se vozi na traktoru sa svojim ocem te napisao "gremo na gažu". Alen je pomagao tati u berbi grožđa, no fanovi su se svejedno oduševili fotografijom. Posebno ga je pozdravio obožavatelj iz Imotskog, koji mu je napisao kako je Alen kod njih legenda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ivan Ivic
Ivan Ivic
18:04 25.09.2017.

Alen nije samo u Imotskom legenda, Alen je legenda na cijelom planetu. Jedina je razlika da su Imoćani bistri (kao mi iz Istre) i znaju prepoznati prave legende.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije