Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenuci opuštanja

Pogledajte Beyonce bez imalo šminke i u društvu Blue Ivy

Beyonce (1)
Foto: Tumblr
1/5
08.06.2013.
u 16:27

Beyonce se odmara prije turneje 'Mrs. Carter Show', a fotografije opuštenih trenutaka podijelila je s obožavateljima na Tumblru

Privatne fotografije Beyonce prava su rijetkost. No, s vremena na vrijeme slavna pjevačica popusti i obožavateljima priušti pogled u njezina "četiri zida".

Fotografije koje je objavila na Tumblru pokazuju kako uživa u majčinstvu i igri sa svojom jednogodišnjom kćerkom Blue Ivy, opuštena bez trunke šminke.

Na jednoj fotografiji pop diva odmara u jacuzziju držeći svoju kćerkicu na prsima, koja očigledno isto uživa. Beyonce je obožavateljima fotografijom izležavanja i opuštanja na zelenoj travi pokazala da doista uživa, a počastila ih je i jednom sočnom u badiću.

Supruga repera Jay-Z-ja uzela je mali predah prije nego što krene s koncertnim nastupima po Americi u sklopu svoje 'Mrs. Carter Show' turneje. Prvi nastup očekuje je krajem lipnja u Los Angelesu.

Prema objavljenim fotografijama može se vidjeti kako uživa na nekom egzotičnom otoku.

>>Beyoncé poludjela jer su joj stanjili obline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije