Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Podaci o patnji nevinih životinja zgrozili Bojana Jambrošića

Na glavnom zagrebačkom trgu, Bojan je po drugi put pomogao životinjama, pozivajući građane Hrvatske da svojim potpisom pridonesu što bržoj zabrani prodaje takvih proizvoda.
13. travnja 2011. u 19:07 4 komentara 8 prikaza
bojan jambrošić
Foto: slavko midžor/pixsell

''Više od 12 milijuna životinja godišnje koristi se u raznim pokusima u Europskoj uniji, što znači da svake minute više od deset životinja pati u bolnim i okrutnim pokusima.'' - posljednji su to dostupni podaci koji su alarmirali Prijatelje životinja i Bojana Jambrošića. Oni su se tako pridružili europskoj kampanji za zabranu prodaje kozemtičkih proizvoda testiranih na životinjama, koja je i pokrenula peticija za europsku zakonsku regulativu kojom bi bila dopuštena samo prodaja kozmetike čiji sastojci nisu testirani na životinjama.

U 12 sati na glavnom zagrebačkom trgu, Bojan je po drugi put pomogao životinjama, pozivajući građane Hrvatske da svojim potpisom pridonesu što bržoj zabrani prodaje takvih proizvoda. Bojan je već sudjelovao u kampanji ''Budite bolji od okrutnosti'' a cijelu situaciju je komentirao ovim riječima:

''Prošle sam godine s Prijateljima životinja i kunićem pozivao ljude putem plakata, letaka i videa da ne koriste proizvode testirane na životinjama.Drago mi je da su mnogi zbog toga postali svjesni problema te da kupuju proizvode zbog kojih životinje nisu morale biti mučene i ubijane. Rado se pridružujem potpisivanju ove peticije i pozivam sve da svojim potpisima zaustavimo patnju tih nedužnih stvorenja - da budemo bolji od okrutnosti''.

Bojanu se pridružila i ''zečica'' koja je dijelila letke s tzv. bijelom listom, odnosno pozivom da se koriste samo proizvodi tvrtki koje ne testiraju na životinjama. Svi građani koji su danas htjeli pomoći ovoj kampanji svojim potpisom, to su bili u mogućnosti i uraditi,a potpisi će se prikupljati i na redovnim informativnim štandovima Udruge te na www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php Kako je ova zabrana jedan veliki korak naprijed u ostvarenju pomoći za životinje, potpišite i vi peticiju. Životinjama svaki vaš potpis spašava život.

 

zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti
  • jedimaster:

    Bravo Bojane...od jednog homića se tako nešto i očekuje...medeno!

  • jedimaster:

    hehehehe...morat ću te još jednom razočarat...gay je! sad uzmi štrik pa se objesi...hehehehe

  • onur:

    Slučajno sam se našao na Trgu Bana Jelačića i vidio prvi puta u životu Bojana Jambrošića...Nije mi izgledao ni da je zgrožen oko životinja ni nesretan...Stalno se smješkao u fotoaparat....To su gluposti iz pera nekakve Tine Šimić....Jambrošić je tamo došao ... prikaži još! da bi se promovirao i da bi koji CD više prodao...Inače Bojan Jambrošić mi osobno ne znači ništa...Glas ko glas samo ga neki promoviraju...gdje je on od pjevača...miljama daleko