Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel za životinje

Podaci o patnji nevinih životinja zgrozili Bojana Jambrošića

bojan jambrošić
slavko midžor/pixsell
13.04.2011.
u 19:07

Na glavnom zagrebačkom trgu, Bojan je po drugi put pomogao životinjama, pozivajući građane Hrvatske da svojim potpisom pridonesu što bržoj zabrani prodaje takvih proizvoda.

''Više od 12 milijuna životinja godišnje koristi se u raznim pokusima u Europskoj uniji, što znači da svake minute više od deset životinja pati u bolnim i okrutnim pokusima.'' - posljednji su to dostupni podaci koji su alarmirali Prijatelje životinja i Bojana Jambrošića. Oni su se tako pridružili europskoj kampanji za zabranu prodaje kozemtičkih proizvoda testiranih na životinjama, koja je i pokrenula peticija za europsku zakonsku regulativu kojom bi bila dopuštena samo prodaja kozmetike čiji sastojci nisu testirani na životinjama.

U 12 sati na glavnom zagrebačkom trgu, Bojan je po drugi put pomogao životinjama, pozivajući građane Hrvatske da svojim potpisom pridonesu što bržoj zabrani prodaje takvih proizvoda. Bojan je već sudjelovao u kampanji ''Budite bolji od okrutnosti'' a cijelu situaciju je komentirao ovim riječima:

''Prošle sam godine s Prijateljima životinja i kunićem pozivao ljude putem plakata, letaka i videa da ne koriste proizvode testirane na životinjama.Drago mi je da su mnogi zbog toga postali svjesni problema te da kupuju proizvode zbog kojih životinje nisu morale biti mučene i ubijane. Rado se pridružujem potpisivanju ove peticije i pozivam sve da svojim potpisima zaustavimo patnju tih nedužnih stvorenja - da budemo bolji od okrutnosti''.

Bojanu se pridružila i ''zečica'' koja je dijelila letke s tzv. bijelom listom, odnosno pozivom da se koriste samo proizvodi tvrtki koje ne testiraju na životinjama. Svi građani koji su danas htjeli pomoći ovoj kampanji svojim potpisom, to su bili u mogućnosti i uraditi,a potpisi će se prikupljati i na redovnim informativnim štandovima Udruge te na www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php Kako je ova zabrana jedan veliki korak naprijed u ostvarenju pomoći za životinje, potpišite i vi peticiju. Životinjama svaki vaš potpis spašava život.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
19:36 13.04.2011.

Bravo Bojane...od jednog homića se tako nešto i očekuje...medeno!

DU
Deleted user
20:55 13.04.2011.

hehehehe...morat ću te još jednom razočarat...gay je! sad uzmi štrik pa se objesi...hehehehe

ON
onur
21:52 13.04.2011.

Slučajno sam se našao na Trgu Bana Jelačića i vidio prvi puta u životu Bojana Jambrošića...Nije mi izgledao ni da je zgrožen oko životinja ni nesretan...Stalno se smješkao u fotoaparat....To su gluposti iz pera nekakve Tine Šimić....Jambrošić je tamo došao da bi se promovirao i da bi koji CD više prodao...Inače Bojan Jambrošić mi osobno ne znači ništa...Glas ko glas samo ga neki promoviraju...gdje je on od pjevača...miljama daleko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije