Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humora neće nedostajati

Počelo snimanje nove serije! RTL okupio najbolje glumce iz regije

Foto: RTL
1/10
13.02.2020.
u 16:17

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. K Borisu i Ani, mladom bračnom paru, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac.

Ovih dana na RTL-u je započelo snimanje nove humoristične serije koja je okupila ponajbolja glumačka imena iz regije. Serija prati urnebesne zgode i nepredviđene situacije unutar jedne obitelji. Glavne uloge ostvarili su Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj serije.

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. K Borisu i Ani, mladom bračnom paru, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko.

Foto: RTL

– Radimo u jako pozitivnoj atmosferi, svi su nekako kliknuli, kako mi glumci tako i tehnička ekipa. Radimo zapravo humorističnu seriju u kojoj ništa nije pretenciozno i zbog čega je namijenjena svim generacijama. Moj lik je Jadranko, zanimljiv tip koji neke situacije čini duhovitima, a u neke se i sam upetlja – pojašnjava Enis Bešlagić te dodaje da mu je neizmjerno zadovoljstvo igrati bračnog partnera Hristine Popović. Ni beogradska glumica ne krije oduševljenje suradnjom s Bešlagićem.

– S Enisom je uvijek toliko zabavno i smiješno da imam međurebrenu upalu mišića od silnog smijanja. Moja Tamara je žena koja možda nema prevelike kognitivne sposobnosti, ali je zato otvorenog uma i otvorena je prema ljudima – otkriva Hristina. Njezinu sestru Anu tumači Tara Rosandić, dok Anina supruga Borisa, mladog i ambicioznog državnog službenika, igra mladi glumac Filip Križan.

Komentara 3

SA
samoborka
20:08 13.02.2020.

FUJ!!!

DA
damascus
17:46 13.02.2020.

Stalno forsiraju Bešlagića a on je neizmjerno dosadan i neduhovit. Da li to Hrvati stvarno vole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije