Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije Slovenaca

Počast na Balkanu: Melania Trump dobit će kip u Banjoj Luci

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 13:21

Marinko Umičević, direktor Beme, nada se da će im taj potez dovesti prvu damu u posjet i poboljšati politiku Amerike prema njima. Izradit će ga kipar Stevo Selak i postaviti pred tvornicom cipela

Američka prva dama Melania Trump mogla bi biti počašćena svojom statuom, i to ne u rodnoj joj zemlji Sloveniji, nego u Bosni i Hercegovini.

Bivša slovenska manekenka postala je tamo predmet obožavanja tijekom izborne kampanje nakon što su je mediji kritizirali da je održala govor sličan onome Michelle Obame na republikanskoj nacionalnoj konvenciji. Tada joj je bosanska tvornica cipela poslala jedan par obuće kao dar.

Stoga je sada odlučeno da će Melaniji odati počast time što dobiti statuu u prirodnoj veličini, i to ispred tvornice cipela Bema u Banjoj Luci. Tu vijest potvrdio je i tehnički direktor tvornice Marinko Umičević za Sarajevo Times. Melanijinu statuu od gipsa izradit će kipar Stevo Selak, koji je već napravio verzije kipova američkog predsjednika Donalda Trumpa i ruskog predsjednika Vladimira Putina. Umičević se nada da će Melanijin kip nagnati prvu damu da ih i posjeti u BiH.

“Sa zadovoljstvom možemo potvrditi informaciju da gospodin Umičević planira ispred tvornice izraditi kip gospođe Melanije Trump”, izjavio je glasnogovornik tvornice dodavši:

“Nadam se da u budućnosti od Amerike možemo očekivati samo pozitivne odgovore i maslinovu grančicu”. Umičević je naglasio da se nada da će Trumpova administracija voditi bolju politiku prema Srbiji nego što je to bilo devedesetih za mandata predsjednika Clintona.

“Amerika treba prestati biti policajac svijeta”, rekao je Umičević za Reuters te nastavio: “Vjerujemo da će ubuduće samo prijateljstvo stizati iz Amerike umjesto bombardiranja koje je Srbija dobila od Billa Clintona”.

Komentara 6

DU
Deleted user
15:16 17.05.2017.

😂😂😂😂😁😁😁😀😀😀😄😄😃😃😃😆😆😆😆😆😆😅 upisa se

WE
westsouth
15:09 17.05.2017.

katastrofa

Avatar janja70
janja70
15:12 17.05.2017.

Blago rečeno debilizam....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije