Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opljačkao dvije zlatarnice

Pobjednik Supertalenta ide u istražni zatvor, brani ga bivša Mamićeva odvjetnica: 'Žalit ćemo se'

Zagreb: Petar Bruno Basi?, pobjednik Supertalenta
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/13
15.09.2023.
u 14:26

Njegova odvjetnica Jovana Puhalo rekla je kako Basić nikada nije bio kazneno kažnjavan i da će se žaliti na rješenje o određivanju istražnog zatvora

Petar Bruno Basić, bivši pobjednik emisije 'Supertalent' koja se emitirala na Novoj TV, ide na mjesec dana u istražni zatvor. Odluka je to sutkinje istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koja smatra da bi posrnuli plesač mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo. Naime, Basiću se na teret stavlja da je  18. srpnja i 1. kolovoza opljačkao dvije zlatarnice i otuđio predmete ukupne vrijednosti od preko 140.000 eura, a novac je potom trošio na kocku, putovanja i skupocjene večere. 

Njegova odvjetnica Jovana Puhalo, koja je ranije zastupala i Zorana Mamića u sporu protiv Vojka V i Grše, rekla je kako Basić nikada nije bio kazneno kažnjavan i da će se žaliti na rješenje o određivanju istražnog zatvora, pišu 24 sata

VIDEO: Policija uhitila pobjednika Supertalenta, pogledajte snimku pljačke zbog koje je pao

 

Pobjednika Supertalenta s čak dva razbojništva zagrebački policajci povezali su jer ih je odradio prema istom scenariju i u sličnom outfitu, s francuskom kapicom na glavi i dioptrijskim naočalama na licu. Petar Bruno ušao je u zlatarne i zainteresirano tražio od zaposlenika da mu pokažu zlatni nakit, neko vrijeme ga je razgledavao, a potom čekao pogodan trenutak kada više nije bilo drugih mušterija u prostoru zlatarne. Zlatare je potom pošpricao suzavcem te s pulta uzeo nakit.

Podsjetimo, Basić je pobijedio u Supertalentu 2016. godine gdje je žiri i publiku osvojio svojim nevjerojatnim vještinama. Točke u kojima je pokazao svoje isklesano tijelo i ples na šipci osvojile su mnoge te je tada uz titulu odnio i nagradu od 200.000 kuna.

Foto: PU ZAGREBACKA

Dodajmo i da je Petar Bruno u jesen 2017. godine hvalio se i da je postao ročnik Hrvatske vojske, no iz Ministarstva obrane ističu kako nikada nije bio djelatna vojna osoba.

VEZANI ČLANCI: 

- Osoba koju navodite nije pripadnik Hrvatske vojske niti je ikada bila djelatna vojna osoba. Naime, navedena osoba je samo odslužila dragovoljni vojni rok 2017. godine koji je jedan od preduvjeta za prijam u djelatnu vojnu službu Hrvatske vojske - rekli su iz MORH-a za 24 sata. 

VIDEO Lana Jurčević se ponovno javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti: 'Nakon naše male borbe'

Komentara 4

KU
Kujttim
16:16 15.09.2023.

Krivo usmjeren supertalent. Ovo je tek početak njegove zatvorske karijere.

DU
Deleted user
15:49 15.09.2023.

Osim što je supertalent, ovaj je i multitalent.

IO
iolio
16:34 15.09.2023.

Možda i taj u Bosnu pobjegne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije