Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVITE SE

Pobjednik Rap Campa osvaja ugovor od 100 tisuća kuna!

Mentori Rap Campa
Foto: Neo Visuals
11.10.2019.
u 11:16

- Predložio sam JoomBoosu taj projekt jer ga nitko nikad nije napravio. Budite sigurni da ima jako puno mladih za koje mi ne znamo, a koji znaju jako dobro repati -  rekao je Stoka, koji će u Rap Campu biti jedan od članova žirija i mentor mladim rap talentima.

Rap je novi rock'n'roll, govore mnogi. Ovaj žanr glazbe, pomiješan s novim smjerovima koji se iz njega razvijaju, među kojima je najpoznatiji trap, danas preuzima scenu i o njemu svi pričaju. U klubovima se najviše puštaju rap i trap stvari, mladi (i oni malo stariji) posljednjih nekoliko godina najviše uživaju u rapu i trapu, a ovaj trend potvrđuje i sve veća popularnost izvođača ovog žanra, kako u Hrvatskoj, tako i izvan naših granica. Grupa KUKUS Klan svojom je pjesmom 'Oće ku**c' početkom godine protresla domaću scenu, a na YouTube trendingu vrte se uglavnom rap i trap stvari.

Vođen upravo ovim trendovima, JoomBoos je, nakon tri godine traganja za novim YouTube zvijezdama, krenuo u potragu za novom rap zvijezdom, pokrenuvši prvi hip hop talent show na ovim prostorima, Rap Camp. Show je to koji dosad nije viđen kod nas, a s JoomBoosom je na ideju ovog showa došao velikan hrvatskog old school rapa, Marin Ivanović Stoka.

- Predložio sam JoomBoosu taj projekt jer ga nitko nikad nije napravio. Budite sigurni da ima jako puno mladih za koje mi ne znamo, a koji znaju jako dobro repati -  rekao je Stoka, koji će u Rap Campu biti jedan od članova žirija i mentor mladim rap talentima. Uz Stoku, članovi žirija i mentori bit će i poznati slovenski producent, Raay te radijski voditelj i reper, Fil Tilen. Voditeljsku ulogu u showu preuzima talentirana slovenska pjevačica, Nika Zorjan.

Trojac u žiriju od potencijalnih kandidata očekuju red, rad i disciplinu. Očekuju da već u prvom videu ozbiljno pristupe poslu, a Fil Tilen kaže da će u njegovom timu biti kao u "vojnom kampu". Najvažniji savjet koji daju svima jest; ako imate talent, nemojte sjediti u svojoj sobi i govoriti kako ne možete uspjeti. Od plakanja nitko nikad nije napravio uspjeh. Svi koji imaju talent mogu se prijaviti na Rap Camp i "od rime napraviti ime".

Prijave traju još svega nekoliko dana, do 14. listopada, a interes je iznad svih očekivanja. Prikupljeno je već više od 350 prijava. Svi oni koji smatraju da imaju talent i žele postati ozbiljni u rap svijetu, prijaviti se mogu na službenoj web stranici rapcamp.24sata.hr. Tri su koraka za prijavu: snimiti video, objaviti ga na nekoj društvenoj mreži i ispuniti online obrazac na službenoj stranici. Nagrade koje osvaja pobjednik showa su iznimno vrijedne, a proglašenje će biti u prosincu 2019. na velikom završnom eventu. Uz pobjedničku statuu i snimanje tri pjesme i video spota, tu je i ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna.

No, svatko tko se odluči prijaviti mora biti spreman na naporan i težak rad kako bi stigao do vrha, barem ako se pita Stoku.

- Bit ću strog i pravedan mentor. Volim se zezati, ali prvo je rad, disciplina i pristojnost. Mislim da svi trebaju biti zahvalni što su dobili priliku, ali naravno trebaju ostaviti i dobar dojam na publiku", objašnjava Stoka. Također, neće podržati psovanje, degutantnost niti bilo što slično. Red, rad i disciplina. To je ono što očekuje od svojih kandidata, kao i ostali mentori.

Tko je spreman od rime napraviti ime?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije