Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
380 DUKATA

Pobjednik druge sezone reality showa 'Farma' je Mario

05.06.2009.
u 23:12

U specijalnoj emisiji za kraj vraćeni su najatraktivniji trenuci iz cijele sezone, svi prethodni farmeri su se okupili u studiju i ponašali na uobičajeni način tj. kao srednjoškolci koji su upravo okončali maturalno putovanje.

Nisu zapjevali "oj drugovi jel vam žao...", ali i mnoge druge prigodne pjesme su se čule uz emotivno cmoljenje i uobičajeno prenemaganje voditeljica koje su bile lijepe kao što se očekivati može, a s više žara odrađivale obaveze prema sponzorima nego što su unosile elana u uobičajene fraze i frazice kojima su se obraćale bivšim natjecateljima i trojki koja je još bila u konkurenciji.

Pobjednik 'Farme' je Mario Mlinarić

Jedino je malo svježine unio Joža, mentor farmera-amatera, koji je s vrlo ozbiljnim licem i nonšalantnim ponašanjem samo isticao činjenicu koliko je sve to bespredmetno.

Nakon dvosatnog evociranja uspomena i "građenja napetosti" koje je bilo još razvučenije od tobožnje napetosti nakon odgovorenog pitanja na kvizovima - kad obavezno slijedi reklamna pauza - došla je na red i preostala trojka: Dino, Ivana i Mario.

Svatko od njih dao je kratku protokolarnu izjavu o tome kako je bilo na farmi, odvrtili su se snimci njihovog boravka, a onda je došlo vrijeme za eliminaciju. Prva je otpala Ivana, koja je od svog sakupljenog djela ostavila 21 dukat Dinu, a 56 Mariju da bi ih izjednačila, a nakon petnaest minuta dodatnog glasanja tijekom kojeg su drugi farmeri propitivali dvojicu superfinalista, glasovi su prebrojani i pobjednikom je proglašen Mario Mlinarić.

Nije bilo nekih velikih izjava - nakon toliko mjeseci seoskog života i još i dozlaboga razvučenog finala, svima je bilo stalo samo da se cijela stvar što prije završi. I to je gotovo, a hoće li biti i treće sezone i kakva će biti, vidjet ćemo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije