Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Srce mi umire za njom'

Pobjednik 66. Zagrebačkog festivala je Damir Kedžo

Damir Kedžo
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
26.01.2019.
u 11:00

U ovogodišnjem izdanju sudjelovala su 22 izvođača, a dio programa bio je posvećen i Oliveru Dragojeviću čije su izvedbe obilježile festival. U žestokoj konkurenciji pobijedila je pjesma "Srce mi umire za njom" u izvedbi Damira Kedže.

Pobjednik 66. Zagrebačkog festivala, završenog sinoć, je Damir Kedžo s pjesmom „Srce mi umire za njom“ autora Ante Pecotića

U ovogodišnjem izdanju sudjelovala su 22 izvođača, a dio programa bio je posvećen i Oliveru Dragojeviću čije su izvedbe obilježile festival. U žestokoj konkurenciji pobijedila je pjesma "Srce mi umire za njom" u izvedbi Damira Kedže.

„Presretan sam, hvala Anti na predivnom tekstu i melodiji, Bojanu koji je napravio sjajan aranžman i publici u dvorani koja je prepoznala emociju pjesme. Pobjeda na Zagrebačkom festivalu pravi je vjetar u krila pjesmi i želim joj istu sudbinu kao i duetu "Sve u meni se budi" koja je sa Zagrebačkog festivala na kraju završila kao najemitiraniji hit godine“, izjavio je Kedžo neposredno nakon silaska s pozornice festivala primivši priznanje iz ruku umjetničkog direktora 66. Zagrebačkog festivala, Nene Belana.

Odluku o pobjedniku donio je stručni ocjenjivački sud ovogodišnjeg festivala kojeg su činili medijski i glazbeni profesionalci : novinarka Martina Validžić,pjevačica Ivana Plechinger, izdavač i glazbenik Neven Kepeski, glazbenik Aljoša Šerić, glazbenik Igor Ivanović i novinar Zlatko Turkalj.

Po ukupnom broju bodova, na 2. mjestu je Mia Dimšić s pjesmom „Ovaj grad“ (Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter/Mia Dimšić, Damir Bačić), a slijedi je Marko Tolja s kantautorskom pjesmom „Sve što nisam ja“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije