Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodni talijani

Pobjednici Eurovizije fotkama koje su nastale za vrijeme depilacije rasplamsali maštu obožavateljica

Foto: Instagram
1/8
23.05.2021.
u 14:21

Nije ni čudno kada su dečki iz benda iskoristili priliku da se fotkaju u hotelskim sobama. Na slikama su pozirali samo u donjem rublju, a nakon nastupa su počele kružiti društvenim mrežama.

Ne jenjava zanimanje javnosti za talijanski bend Maneskin koji je pobijedio na Eurosongu, obožavateljica imaju sve više. Nije ni čudno kada su dečki iz benda iskoristili priliku da se fotkaju u hotelskim sobama. Na slikama su pozirali samo u donjem rublju, a nakon nastupa su počele kružiti društvenim mrežama. 

- Mi smo družina za depilaciju - napisao je bubnjar, Ethan Torchio, našalivši se tako s činjenicom da su se on, i kolege Damiano David i Thomas Raggi morali depilirati kako bi lakše navukli uske kostime. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
Obožavatelji na društvenim mrežama ne staju s komentarima na račun izgleda članova benda. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

 - Jesu si to natrpali nešto u gaće? - pitali su se mnogi fanovi. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, predvodnik grupe Maneskin koja je odnijela pobjedu na sinoćnjem Eurosongu, bio je prava poslastica za novinare na press konferenciji održanoj nakon proglašenja pobjednika 65. izdanja Eurovizije. 

Naime, mladi Talijan je s bocom šampanjca slavio pobjedu polijevajući kolege iz benda, a fotoreporteri se nisu mogli oteti dojmu i euforiji koju je 22-godišnjak visok 180 centimetara u štiklama donio na konferenciju. Pozirao je spremno za novinare u svojim potpeticama, a kolege su ga ohrabriavli.  Kasnije je odlučio puzati i bacati se po tepihu, a u jednom trenutku su mu se otkopčale i hlače zbog čega je postao neodoljiva meta fotografima.

Švicarskoj izmakla pobjeda, pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga je Italija!

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

JE
jesenica
18:42 23.05.2021.

Vidi se daimaju pimpeka.

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
14:56 23.05.2021.

Tooooo, zna Talijan kako napaliti zene 😜 Sad razumijem zasto se ona Srpkinja Sanja Vucic zaljubila u njega.

VI
vidum
08:17 24.05.2021.

Sad barem znamo zašto su pobijedili. Ako i nisi homić, kaži da jesi, i pobijeđuješ. Po meni, do pobjede su došli na prevaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije