Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu pozornosti

Pljušte kritike! Meghan Markle suptilno 'bocnula' kraljicu Elizabetu pa poljubila supruga na pozornici

Foto: Profimedia
1/12
17.04.2022.
u 17:43

Princ Harry trenutno boravi u Nizozemskoj gdje je u subotu u Haagu otvorio Igre Invictus- međunarodni sportski događaj za ozlijeđene, ranjene i bolesne ratne veterane, a Harry je u svom govoru pohvalio ukrajinsku momčad koje je stigla na događaj. Društvo mu na putovanju pravi njegova supruga Meghan Markle koja je supruga najavila na pozornici.

Princ Harry trenutno boravi u Nizozemskoj gdje je u subotu u Haagu otvorio Igre Invictus- međunarodni sportski događaj za ozlijeđene, ranjene i bolesne ratne veterane, a Harry je u svom govoru pohvalio ukrajinsku momčad koje je stigla na događaj.

Društvo mu na putovanju pravi njegova supruga Meghan Markle koja je supruga najavila na pozornici, a u svom je govor suptilno ''bocnula'' kraljicu Elizabetu. Naime, referirala se na kraljičinu izjavu iz 2020. godine kada su odstupili s kraljevskih dužnosti.

-Hvala svima što služite narodu i hvala vašim obiteljima i prijateljima koji vas podržavaju cijelo vrijeme. Jer ovo je služenje narodu, ovo je predanost i ovo je Invictus obitelj- rekla je Meghan te se tako osvrnula na riječi kraljice koja je rekla da par neće nastaviti s odgovornostima i dužnostima koji dolaze sa životom javne službe.

Meghan je progovorila i o ljubavi i poštovanju prema suprugu te je naglasila kako je izuzetno ponosna na njega.

-Harry je veteran koji je dva puta služio u Afganistanu. On je deset godina posvetio vojnoj službi. Osnivač je "Invictus igara" i otac naše dvoje male djece, Archieja i Lili- rekla je Meghan, a potom pred Netflixovim kamerama poljubila supruga.

Foto: Profimedia

Kako je otkrila, Harry je proveo brojne noći i dane kako bi se posvetio planiranju igara koje je osnovao 2014. godine. Zbog pandemije ovaj je događaj dva puta odgođen, a ove godine okupilo se 500 sudionika iz više od 16 zemalja.

Britanski mediji i kritičari raspisali su se o ovom događaju i prozvali bivši kraljevski par da Igre koriste u svrhe snimanja svog dokumentarca za Netflix.

Prije odlaska u Nizozemsku susreli su se s s kraljicom Elizabetom i princem Charlesom, a britanski mediji sada su otkrili detalje. Odbjegli kraljevski par u tajnosti je stigao u dvorac Windsor gdje su ih dočekali kraljica Elizabeta, princ Charles i njegova supruga, vojvotkinja od Cornwalla.

Kako piše Daily Mail, Charles je za susret izdvojio samo 15 minuta dok im se njegova supruga Camilla pridružila tek na polovici kratkog sastanka, a potom su zajedno napustili dvorac kako bi nastavili s drugim obvezama. 

Britanci tvrde kako je susret princa Charlesa i Harryja bio veoma važan budući da u posljednjih nekoliko mjeseci gotovo da i nisu razgovarali, naročito nakon teških optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji tijekom intervju kod Oprah Winfrey.

Susret s kraljicom bio je manje napet, a iako su je mnogi Harryjeve riječi i djela zbunili i uznemirili, poznato je kako je unuk njezin miljenik.

-Oduvijek ju je znao nasmijati i to joj se sviđa kod njega- rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za Daily Mail, a otkrili su i kako je sastanku prisustvovala i princeza Eugenie koja je odigrala ključnu ulogu.

Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 4

АН
анте
18:40 17.04.2022.

Meghan, faca iz filmova za odrasle!

NV
novo vriijeme
19:01 17.04.2022.

Koliko su zločesti da nisu poveli djecu da ih kraljica od 95 godina vidi. Nije ih trebala ni primiti.

DU
Deleted user
20:12 17.04.2022.

Ovaj se nje boji, haha- Harry Markle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije