Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada striptizeta

Plesala muškarcu u krilu pa pala s balkona i teško ozlijedila glavu

lauren block
Facebook profil
03.01.2013.
u 10:17

Djevojka se poskliznula i pala s balkona na drugom katu. Nepomično je ostala ležati na podu, a lice joj je bilo prekriveno krvlju. Muškarac se uplašio i pobjegao.

Liječnici se bore za život 22-godišnje striptizete Lauren Block koja je za vrijeme izvođenja plesne točke pala na glavu s balkona u Ohiju.

Lauren je neposredno prije pada pola sata nakon ponoći plesala u krilu na izvjesnom Pasqualeu Storinu, a potom je pokušala izvesti piruetu na rubu balkona kluba Christie Cabaert u Clevelandu, piše Huffington Post. Djevojka se poskliznula i pala s drugog kata te nepomična ostala ležati na podu. Lice joj je bilo prekriveno krvlju. Kada je vidio što se dogodilo, Storino je pobjegao iz kluba dok je osoblje nazvalo hitnu pomoć i policiju.

Lauren je u teškom stanju prevezena u bolnicu Metro Health, a stanje joj je i dalje kritično. Policija je pronašla Storina i nakon razgovora s njim i pregleda snimaka s nadzornih kamera u klubu zaključila da je djevojčin pad bio nesreća.

>>Roditelji tvrde da Liz Hurley od djevojčica radi mini-striptizete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije