Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Plesačica zaboravila da nema grudnjak i doživjela malu nezgodu s haljinom

Foto: Youtube Screenshot
1/3
11.09.2017.
u 12:31

Lillian Aasebø s partnerom je otplesala tango i razgovarajući s voditeljima showa popravljala je haljinu i pokazala grudi

U norveškoj verziji "Plesa sa zvijezdama" seksi tangom Lillian Aasebo i njezin partner Erik Follestad oduševili su žiri i publiku, ali njihov ples postao je sporedan u ovoj priči zbog male nezgode s haljinom koja se dogodila Lillian.

Naime, 24-godišnja plesačica na sebi je imala crnu haljinu s dubokim dekolteom i nije nosila grudnjak. Dok je s plesnim partnerom 
razgovarala s voditeljima showa, popravljala je haljinu.

 

Očito je zaboravila da nema grudnjak pa je, popravljajući haljinu, pokazala grudi. Plesačicu taj događaj nije uznemirio i kasnije je novinarima rekla kako je zadovoljna svojim tijelom i nije ju uznemirilo to što su joj kamere snimile grudi. 

Komentara 1

VJ
Vl jedi govna
20:31 11.09.2017.

Plivadoni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije