Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna prosidba

Plesač Ivan Jarnec zaručio je Thompsonovu nećakinju: 'Nisam imao prebijene pare kad sam ju upoznao'

Foto: Instagram
1/14
29.05.2023.
u 17:30

Plesač Ivan Jarnec u jednoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' koja se emitirala uživo kleknuo je pred svoju djevojku Lejdi Perković i oduševio sve u studiju, ali i gledatelje pred malim ekranima

Prije nešto više od dva tjedna u polufinalnoj emisiji ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' plesač Ivan Jarnec (23) koji je do finala plesa s glumicom Darijom Lorenci Flatz ostavio je mnoge bez teksta kad je usred emisije kleknuo pred svoju djevojku Lejdi Perković, inače nećakinju pjevača Marka Perkovića Thompsona, i stavio prsten na njezinu ruku. Lejdi nije mogla vjerovati što se događa, baš kao ni publika u studiju, ali i gledatelji pred televizijskim ekranima. "Ljudi, je l' vi vidite koliko Ivan mene voli?", vikala je ushićeno Lejdi nakon što joj je Ivan priredio neočekivano iznenađenje. 

Lejdi je kći Thompsonova mlađeg brata Dražena Perkovića (54), a sudeći po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te s ocem često ide na njegove koncerte. Ivan i Lejdi zajedno su već pet godina, a o detaljima svoje veze nedavno su progovorili i za Gloriju.  Upoznali su se u Varaždinu, na Špancirfestu 2018. godine, a među njima je odmah zaiskrilo. 

Foto: Instagram

- Te godine sam se s mora vratio bez prebijene pare u džepu, jer sam s frendovima nakon mature svu ušteđevinu spiskao na Zrću. Pa sam se - iako sam tada imao pedeset kila s krevetom - zaposlio kao redar, da barem malo popunim budžet. I upoznao ženu svog života - rekao je Ivan za Gloriju.  

Inače, Ivan je ranije otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je kada je ples u pitanju.- Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete – rekao je Jarnec ranije.

Foto: Instagram

VIDEO HRT-ova novinarka otkrila svoj neobičan hobi

Komentara 1

ST
Stručnjak
02:54 30.05.2023.

Kakvo je to ime Lejdi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije