Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Plavi orkestar u finalnim pripremama za velike koncerte u Zagrebu i Ljubljani!

Plavi orkestar
Foto: Aljoša Rebolj
15.02.2018.
u 12:04

Atmosfera koja prati turneju Everblue podsjeća na osamdesete kada je za grupom Plavi Orkestar vladala nesvakidašnja euforija.

Najveća koncertna atrakcija u regiji Plavi orkestar na turneji 'Everblue' koja je trijumfalno počela kod Vječne Vatre u Sarajevu, nastavila se na beogradskom ušću i Zürichu i sve ih rasprodala, u istom tempu nastavlja i s najavljenim koncertima u Ljubljani (četvrtak, 15.2. Arena Stožice) i u Zagrebu (subota, 17.2. Dom sportova).  Do sada je na turneji Everblue Plavi orkestar gledalo je već 150 000 ljudi! Za zagrebački koncert u prodaji je još samo 200-tinjak ulaznica za tribine, a mogu se naći u sustavu Eventim, Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Recordsu.

Plavi Orkestar je za audiovizualni ugođaj na ovim koncertima angažirao poznatu produkcijsku kompaniju Skymusic corporation koja je do sada surađivala s brojnim festivalima i svjetskim izvođačima poput Enrique Iglesiasa, Santane, Robbie Williamsa, Rihanne, Festivala Exit...

Foto: Sky Music promo

Atmosfera koja prati turneju Everblue podsjeća na osamdesete kada je za grupom Plavi Orkestar vladala nesvakidašnja euforija.

"Mi smo bili i ostali garažni bend ma u kako velikim dvoranama svirali. Zato volimo biti blizu jedan drugoga na stageu. Rasprodane dvorane i vrhunska produkcija divna su stvar, ali nisu dovoljne. Emocije i mali svijet Plavog Orkestra koji čuvamo jedini su garant za dobar koncert. A to zavisi samo od nas četvorice", rekao je Saša Lošić pred koncerte.

Publika Plavog Orkestra, u po svemu sudeći rasprodanom Domu sportova, uživat će i u najprestižnijem zvučnom sistemu na svijetu, revolucionarnom ozvučenju ANYA poznatog američkog proizvođača EAW (Eastern Acoustic Works). Ovo ozvučenje će premijerno imati priliku čuti publika u Ljubljani i Zagrebu.

'THE LAST LOCATION'!

Foto: Promo

Bend The Last Location aktivno svira od 2008. godine, a široj se javnosti predstavlja sudjelovanjem na regionalnom TV showu Rat bendova (2009). Godine 2010. objavljuju prvi EP koji producira Carmen Rizzo (Los Angeles), producent s Grammy nominacijom poznat po radu s Alanis Morissete i Sealom, kojim bend pokazuje svoje autorsko umijeće.

Narednih godina bend aktivno svira live na regionalnim i europskim turnejama etablirajući se kao vodeći bend nove generacije Balkana. Bend je dijelio pozornicu i s najvećim regionalnim imenima poput Dine Merlina, Bijelog dugmeta i Divljih jagoda. The Last Location ima objavljena 4 EP-a (2010., 2012., 2014., i 2016.). Zvuk benda možemo definirati kao power pop stvoren simbiozom energije live rock sastava i modernih aranžmana s karakterističnim melodijskim linijama, jasnim vokalima i s jednostavim ritmovima. Sve tekstove i muziku na albumu potpisuju članovi benda.U srpnju 2016. 'The Last Location' objavljuje 'Callin' My Name' snimljen i produciran u Parizu s francuskim producentom Dinom Siriusiom. Kao najavni singl novog  albuma 'Callin' My Name' donosi osvježenje na regionalnu glazbenu scenu potvrđujući ustrajnost benda u namjeri da producira kvalitetnu muziku najviših standarda, a kako to zvuči poslušajte ovdje. 

Više o koncertima pratite na službenim Facebook eventima: 

Plavi orkestar | 17.2. 2018. | Dom sportova |

Plavi orkestar | 15.2. 2018. | Arena Stožice |

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije