Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak

Plavi orkestar singlom “Amerika” najavljuje novi album koji izlazi u veljači

Plavi orkestar
01.12.2009.
u 16:51

Fanovi će od 12. prosinca točno u podne moći skinuti novu pjesmu s interneta. Nakon izlaska albuma u veljači iduće godine kreću na turneju u sklopu koje će 13. ožujka nastupiti u Areni Zagreb

Jedan od najpopularnijih bendova bivše države Plavi orkestar u Zagrebu završava album na kojem će se naći 11 novih pjesama. Album će najaviti singl “Amerika” kojim Orkestar predstavlja novi zvuk, a koji će se od idućeg tjedna moći čuti u eteru najjačih radiopostaja u regiji.

Fanovi će također od 12. prosinca točno u podne moći skinuti novu pjesmu s interneta. Nakon izlaska albuma u veljači iduće godine kreću na turneju u sklopu koje će 13. ožujka nastupiti u Areni Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije