Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni

Pjevačica Žanamari Lalić ljubi rukometaša Davida Špilera

Žanamari Lalić
Livio Andrijić/Pixsell
08.02.2011.
u 19:47

U razgovoru za Story pjevačica je rekla kako je njena veza s Davidom tek na početku te da im je jako lijepo

Lijepa Žanamari Lalić više nema status slobodne cure. Kako prvi prenosi tjednik Story, pjevačica je odnedavno u ljubavi sa slovenskim rukometašem Davidom Špilerom, članom rukometnog kluba Croatia Osiguranje Zagreb.

Žanamari kaže kako im je jako lijepo iako je njihova veza tek na početku te je jako sretna i zadovoljna. Ne skrivaju svoju vezu od znatiželjnika pa ih se često može susresti u šetnjama. Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Ključne riječi

Komentara 4

DR
dreamer34
20:12 08.02.2011.

Taj je sportaš pa bu valjda zdržal dok ga zajaše.

HR
hrvatin
20:50 08.02.2011.

S ovakvom zenom mu sigurno nece trebati afrodizijaci.

AN
Andreeejjj
20:54 08.02.2011.

Šta je po Bogu sa nama Hrvatima? Sve naše cure odu sa srbima, crnogorcima, islovencima i bosancima? Znaći nešto nama \"veliko\" i strašno fali? A mi Hrvati uvijek se busamo, da smo u svemu najbolji i vrijedjamo sve druge!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije