Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOHRANA MAJKA

Pjevačica Sheryl Crow posvojila još jednog dječaka

SHERYL
Pixsell
05.06.2010.
u 18:02

Toj 48-godišnjoj višestrukoj dobitnici Grammyja, koja je prije nekoliko godina pobijedila rak dojke, činjenica da nije udana nikad nije predstavljala prepreku da se okuša u roditeljskoj ulozi.

Tri godine nakon što je posvojila danas trogodišnjeg sina Wyatta, američka pjevačica Sheryl Crow odlučila je kao samohrana majka pružiti dom još jednom napuštenom dječaku imena Levi James. Glazbena zvijezda sretnu vijest objavila je u petak na svojoj službenoj stranici.

- Wyatt ima novog malog brata! - napisala je Crow te dodala da je Levi rođen 30. travnja. Toj 48-godišnjoj višestrukoj dobitnici Grammyja, koja je prije nekoliko godina pobijedila rak dojke, činjenica da nije udana nikad nije predstavljala prepreku da se okuša u roditeljskoj ulozi.

- Nema svaka obitelj priču da djevojka upozna mladića, oni se zaljube, vjenčaju i dobiju dijete. Odustala sam od toga da mi život bude onakav kakav bi, po nekima, trebao biti - kaže. Uz novu bebu u kući, ističe, postala je još više neustrašiva te je dobila još jedan dobar razlog da bude ustrajna u poslu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije