Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Pjevačica objavila fotografiju iz bolnice. 'Trpim velike bolove, nisam O.K.'

Foto: Instagram
28.06.2015.
u 17:07

Na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice te priznala kako trpi velike bolove te da nije "O. K."

Nakon nedavne operacije čiji razlog nije željela otkriti, pjevačica Jessie J odgovorila je obožavateljima zabrinutima za njezino zdravlje

Kako javlja Metro, glazbenica već dulje vremena ima zdravstvenih problema, a oporavak traje dulje no što se očekivalo. Nedavno je izjavila da operacija na kojoj je bila nema veze ni s njezinim glasom ni sa srcem, no nije otkrila ništa više.

Na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice te priznala da trpi velike bolove te da "nije O. K."

Ključne riječi

Komentara 11

HR
hrxxx111
19:27 28.06.2015.

tko je ta ?

MO
Milka Oreo 300g.
00:22 29.06.2015.

Stvarno ste majstori u pisanju vijesti, nemojte napisati vijest ako nemate kompletne informacije. Sto je djevojci tj od cega tocno boluje ????

Avatar lola lola
lola lola
23:38 28.06.2015.

Da, da to me podsjeca na onu tuznu pricu o fantasticno popularnom pjevacu Bobu B. koji je trpio uzasne bolove nakon stravicne nesrece u kojoj je stradalo osam ljudi. Bob je lezao deset dana bez svijesti a onda je otisao. Kava je kostala dva dolara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije