Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila dijagnozu

Pjevačica iznenadila fanove priznanjem: 'Bit ću iskrenija, a sada plačem'

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.04.2019.
u 14:56

Pjevačica Bebe Rexha na Twitteru je otkrila da ima bipolarni poremećaj, a nedavno se požalila da niti jedan dizajner nije htio surađivati s njom i kreirati joj haljinu za dodjelu nagrada Grammy jer je 'predebela'.

Pjevačica Bebe Rexha želi biti iskrenija na svojem novom albumu, otkrila je to na Twitteru.

Tamo je svojim pratiteljima priznala da boluje od bipolarnog poremećaja.

U nekoliko emotivnih objava zamolila je obožavatelje da ju prihvate takva kakva je, ali je i dodala da ne želi da ju ljudi žale. Obožavatelji su je pohrlili podržati pozitivnim komentarima, a neki su čak i priznali da se i sami bore sa psihičkim bolestima.

Bebe je nedavno otvoreno progovorila o svojem tijelu. Naime, uzrujalo ju je što joj dizajneri nisu htjeli kreirati haljinu za dodjelu nagrade Grammy. Pjevačica tvrdi da su joj rekli da je zbog konfekcijskog broja 38-40 'predebela'.

Pogledajte koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije