Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 15 godina

Pjevačica iz Rijeke otišla u Srbiju i zaljubila se. Danas više ne izgleda ovako

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
05.06.2020.
u 21:14

Ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije

Riječka pjevačica Martina Vrbos zaista se puno promijenila do svojih glazbenih početaka u Hrvatskoj. Naime, započela je potpuno novi život u Beogradu, tamo se udala i rodila dvoje djece. 

Glazbenica je bila poznata po pomalo kontroverznom ponašanju, ali i dobrom glasu i zanimljivim scenskim nastupima. Ipak, ono što je najviše intrigiralo javnost bila je njezina neprekidna borba s kilogramima za koje je jedno vrijeme govorila da je smetaju, te je svoje obline rado pokazivala, no u jednom trenutku ta ju je faza prošla i odlučila se s njima uhvatiti u koštac te je došla do zavidno vitke linije.

Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici. 

Foto: Facebook/RTL

U to vrijeme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. Iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najvjerojatnije zauzet, trener ju je poljubio i postali su par te su se 2010. čak i zaručili. 

U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli. Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji. Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, riječ je o Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice i s kojim je dobila sinčića Kostu, a kasnije i kćerkicu Milu.

Martina je aktivna na društvenim mrežama, ponajviše na Instagramu, gdje ima tek nešto više od 2000 pratitelja i svakodnevno objavljuje fotografije obiteljske idile. Martina je posljednji koncert odradila u Zagrebu za Valentinovo 2020. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:51 06.06.2020.

Vest dana! Na raskršću u Čubrilovcima kroz crveno svetlo prošao deda Stamenkov džukac i ......ostao živ.

Avatar drug Joža
drug Joža
16:42 06.06.2020.

Ovo nova slika, to joj je radna odjeća?

TK
Ten-kre
10:17 06.06.2020.

Jučer ujutro, po Australskom vremenu, preko glavne prometnice na Novom Zelandu pretrčao je Taz koji je emigrirao sa Tasmanije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije