Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila razglog povlačenja

Pjevačica (20) objavila tužne vijesti: 'Nema me jer mi je dijagnosticiran rijedak tumor na mozgu'

Foto: Instagram
1/5
28.11.2022.
u 07:00

Unatoč opakoj dijagnozi optimizam ovu mladu pjevačicu nije napustio, a zamolila je i sve one koji mogu da joj ovaj težak period olakšaju s financijske strane i doniraju koliko mogu.

Pjevačica Faye Fantarrow (20) nastavlja svoju bitku za ozdravljenje, a nakon što je dva puta preboljela akutnu leukemiju sada je svojim pratiteljima otkrila da joj je otkriven gliom, rijedak i opasan tumor na mozgu koji može utjecati na funkcije mozga i biti opasan po život. Tužnu vijest svojim je obožavateljima otkrila na društvenim mrežama. 

- Mislim da vam konačno moram objasniti što se sa mnom događalo u posljednje vrijeme i zašto nisam bila aktivna na sceni u posljednje vrijeme. Krajem kolovoza dijagnosticiran mi je agresivni tumor na mozgu, gliom, što je bio potpuni šok i isprva nije bila baš dobra prognoza u pogledu mojih šansi za preživljavanje - započela je Faye i svojom izjavom zabrinula mnoge.

Ipak, unatoč opakoj dijagnozi optimizam ovu mladu pjevačicu nije napustio. 

- Sretna što sam okružena osobama koje me najviše podržavaju i koje odbijaju odustati od mene čak i u vremenima kada sam odustajala sama od sebe. Kao rezultat neumornog rada i istraživanja drugih ljudi, primljena sam na medicinsko ispitivanje u Americi i koje će mi ponuditi priliku da nastavim biti s ljudima koje volim, stvarajući glazbu do kraja života! - otkrila je glazbenica. Zamolila je i sve one koji mogu da joj ovaj težak period olakšaju s financijske strane i doniraju koliko mogu. 

- Očito će ovo zahtijevati dosta financijskih sredstava koja apsolutno mrzim tražiti na ovaj način u trenutnoj situaciji, ali bila bih jako zahvalna ako biste mogli pomoći svojim prilogom - bila je iskrena pjevačica. Inače,  Faye treba prikupiti više od 450.000 funti kako bi sudjelovala u kliničkom ispitivanju u Sjedinjenim Državama, a do sada je prikupila više od 150 tisuća funti.

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije