Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je teško

Ovaj je pjevač odrastao u ozbiljnoj neimaštini, a danas ga prozivaju zbog luksuza

Foto: Dino Stanin/Pixell
1/3
01.04.2019.
u 09:09

Kao dijete nije imao mnogo, ali Dino Merlin sada zna što si može priuštiti i ne namjerava si to uskratiti.

– Živjeli smo težak život i nisam imao mogućnosti ići na more. Sada kada je sve došlo na svoje mjesto – a definicija pravde glasi dovesti sve stvari na svoje mjesto – i kada je pravda pobijedila, mogu i ja malo ploviti. Nemam nikakvu grižnju savjesti, ni zbog broda koji imam, ni zbog ljubavi prema moru – izjavio je Dino Merlin, pravim imenom Edin Dervišhalidović, kada su ga mediji prozvali zbog posjedovanja skupocjenog plovila.

Naime, pjevač je odlučio odgovoriti svima koji loše govore o tome što si on nešto može priuštiti, pozivajući se na teško djetinjstvo.

– Sva raja ode na more, a ja ostanem, jer nikada nisam bio “guzonjin sin” – rekao je Merlin za medije i dodao kako je kao dijete bio uskraćen za more, a u ovim godinama ima onoliko novca koliko mu je potrebno.

Istaknuvši kako nije imao mnogo tijekom odrastanja jer ga je odgajala samohrana majka, pjevač je pravdao potrošnju velike svote novca i odluku da si priušti određeni luksuz.

Koje su turske serije bile najgledanije?

Ključne riječi

Komentara 9

CR
crodux
09:56 01.04.2019.

iako nisam ljubitelj Merlina, ovo su tipična komunistička prozivanja od strane neradnika i parazita..

MA
maltez
09:33 01.04.2019.

Sam je zaradio, sam troši kako želi. Nije ukrao, podmitio, prevario, nije uhljeb, kum, političar, nogometaš i ne uzima od sirotinje.

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
09:22 01.04.2019.

proizvijaju ga zbog luksuza?Omi koji ga prozivaju su dali luksuz ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije