Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv okrutnih pokusa

Pjevač Bojan Jambrošić novo je lice kampanje Prijatelja životinja

bojan jambrošić
Foto: slavko midžor/pixsell
1/2
25.02.2010.
u 18:01

Osim što brine o osjećajima i potrebama svojih obožavatelja, pjevač Bojan Jambrošić odnedavno se zalaže i za prava životinja te se bez imalo razmišljanja pridružio "Prijateljima životinja".

Prijatelji životinja angažirali su mladog pjevača Bojana Jambrošića za novu kampanju koja se bori protiv pokusa na životinjama.

Uz Bojana, na jučerašnjem snimanju plakata za ovu kampanju glavna zvijezda bio je zeko Dragić koji se odmah sprijateljio s pjevačem, u čijem je naručju bio miran tijekom cijelog snimanja. Priče o pokusima na životinjama potresle su Bojana koji je odmah prihvatio ponudu udruge.

Ključne riječi

Komentara 2

LM
lethal-mg
18:26 25.02.2010.

vjerovatno bi trebalo testove za životinjsku hranu izvoditi na ljudima

OB
-obrisani-
00:23 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije