Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća – Srodnu dušu upoznao je kada je imala 12 godina

Pjesmu iz Večernjakova natječaja Ivica Jurinić posvetio je supruzi Ljiljani koju vodi na krstarenje

bojan jambrošić
Foto: jurica galoić/pixsell
1/6
22.02.2010.
u 19:02

U nagradnoj igri Večernjeg lista i Hrvatske pošte birali su se najljepši ljubavni stihovi, a najbolje autore odabrao je pjevač Bojan Jambrošić.

Nagrađeni autori najljepših ljubavnih stihova u zajedničkom natječaju Večernjeg lista i Hrvatske pošte jučer su došli na svoje i upoznali se s pjevačem Bojanom Jambrošićem koji je upravo njihove pjesme odabrao za objavu na Valentinovo u Večernjaku. Jedan od 14 sretnika je i vjerni Večernjakov čitatelj Ivica Jurinić.

– Zahvaljujući vašem listu 2003. doživio sam najveću čast i upoznao se s papom Ivanom Pavlom II. Tada sam sudjelovao u vašoj nagradnoj igri u kojoj je trebalo napisati pismo sad pokojnom papi i moje su izabrali kao najljepše – kaže ovaj privatni poduzetnik koji u slobodno vrijeme svoje misli voli pretočiti u stihove. Susret sa Svetim Ocem promijenio mu je život.

– Prije tog susreta 15 godina nisam pustio suzu, otad se raspekmezim na najmanje sitnice, postao sam puno osjećajniji. Otad se razigrao i moj duh i pretvorio u pravog avanturista pa sam tako sudjelovao u reality showovima “Survivor” i “Wipeout” – priznaje Ivica. Rezultat te osjećajnosti je i pjesma koju je napisao za ovaj natječaj, a posvetio ju je supruzi Ljiljani, s kojom je u braku 31 godinu, i njihovu unuku Karlu.

– Bilo joj je 12 godina kad sam je prvi put vidio, odmah sam znao da ćemo biti skupa – povjerio je Jurica koji će uskoro sa suprugom krstariti Grčkom jer je u jednom nagradnom kvizu pokazao da najbolje poznaje svoju životnu partnericu.

– Baš sam nedavno upitao Ljiljanu zašto je i nakon toliko godina sa mnom, a ona je odgovorila zato što sam zanimljiv – ispričao je Ivica koji će suprugu razveseliti autogramom pjevača Bojana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije