Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad ne miruje

Pink: Pripremit ću svoje dijete za ovaj vrlo okrutni svijet!

pink
reuters
23.01.2011.
u 17:02

Iako su neki mislili da će se nekoliko mjeseci pred porod primiriti 31-godišnja pjevačica uvijek djeluje suprotono od očekivanog. Nedavno je objavila svoj novi spot ‘Fuckin’ Perfect’.

Odvažna Pink uvijek ima nešto za reći na bio koju temu. Iako su neki mislili da će se nekoliko mjeseci pred porod primiriti 31-godišnja pjevačica uvijek djeluje suprotono od očekivanog. Nedavno je objavila svoj novi spot ‘Fuckin’ Perfect’, a sve nedaće kroz koje prolazi glavna junakinja njene pjesme Pink će jednog dana objasniti svom nerođenom djetetu. Poruku svog novog kontraverznog spota objavila je i na svom blogu, piše Daily Mail.

 

- Kad na crvenom tepihu vidite neku starletu koja ponosno pokazuje svoju novu haljinu i sjajno tijelo, znajte da će se upravo ta za nekoliko dana prijaviti u svoju omiljenu kliniku za liječenje ovisnosti. Mene takve ne zanimaju, ja se obraćam usamljenoj i nemoćnoj djeci koja se često osjećaju kao da ih nitko na ovom svijetu ne vidi i ne čuje, i ne znaju se othrvati tom osjećaju. Znajte, da sam ja uz vas, i sama sam se nekad tako osjećala, ja vas vidim! poručila je Pink dodavši da joj je trudnoća i skoro majčinstvo otvorilo oči kad su u pitanju djeca, njihove potrebe i problemi s kojima se suočavaju u pubertetu.

 

- Pripremit ću svoje dijete na okrutnost ovog svijeta. No, pokazat ću mu i njegovu ljepotu, zaključila je osvještena trudnica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije