Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav u krizi

Petru Sanader vara dečko dok ona gradi karijeru u SAD-u?

andrej dojkić
Foto: Pixsell
1/4
27.09.2010.
u 09:14

Mladi glumac Andrej Dojkić, dugogodišnji dečko Petre Sanader, snimljen je kako u Draškovićevoj ulici grli i ljubi novu djevojku.

Ako je suditi po fotografijama koje je objavio časopis Extra, veza glumačkog para Petre Sanader i Andreja Dojkića u velikoj je krizi. Naime, na njima zagrebački gumac, koji se proslavio ulogom u seriji  "Zabranjena ljubav" grli i ljubi novu djevojku, crnokosu Jasminu Al Ghamel. Sanaderova starija kći trenutačno u Americi gradi glumačku karijeru, dok se njezin dečko nakon dužeg boravka u Los Angelesu vratio u Zagreb.

Na pitanje je li njegova veza s Petrom u krizi, Dojkić je spremno odgovorio kako su takve informacije potpuno netočne, dok svoje poljupce s novom djevojkom nije htio komentirati naglasivši kako nema drugu djevojku.

Njegova tajna ljubav, Hrvatica libijskog podrijetla, zaposlena u INA-i, izjavila je da ima mnogo važnijeg posla od razgovora s novinarima.

Komentara 39

OB
-obrisani-
10:43 27.09.2010.

Može sada kada curin ćaća više nije šerif. Neće ga progutati mrak.

OB
-obrisani-
12:16 27.09.2010.

glup naslov glup novinar JOS gluplji komentari primitivaca koji nemaju vlastiti zivot

IN
Individuao
10:41 27.09.2010.

Uh kako ima dlakave noge na trećoj fotki! Koje krzno! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije