Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT IMELDE MARCOS

Petrićeva supruga na Instagramu se hvali skupocjenim štiklama i torbicama

Despina Petrić
Foto: Instagram
1/4
10.03.2017.
u 13:09

Među njima ima i štikli koje su skuplje od 15 tisuća kuna, kao što su one dizajnera marokanskog Azzedine Alaiaja, koje je platila 18 tisuća kuna, te torbe poput Hermes Birkin koje koštaju 30 tisuća kuna

Bivši hrvatski nogometaš Mladen Petrić posljednje godine svoje karijere uživao je u Grčkoj, odakle mu je i supruga Despina. Dok je Mladen igrao Despina je marjivo skupljala štikle i torbe, a svojom kolekcijom redovito se hvali na Instagramu. Među njima ima i štikli koje su skuplje od 15 tisuća kuna, kao što su one dizajnera marokanskog  Azzedine Alaiaja, koje je platila 18 tisuća kuna, te torbe poput Hermes Birkin koje koštaju 30 tisuća kuna. Procjenjuje se da Despinino blago košta oko milijun kuna, a nju su po broju cipela počeli uspoređivati s Imeldom Marcosom

 

 

 

#fromthepast#tb#oldiebutgoodie#younevercangowrong#rippedjeans#whitetee#killerheels#styleinspo#coolstyle#streetstyle

A post shared by Despina Petric (@despinapetric) on

 

>>Bivši hrvatski reprezentativac i supruga roditelji po drugi put

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:47 10.03.2017.

Vrlo lijepa zena. Ona sirotica kao da je do sada bila svega zeljna pa sad mora pokazivati sto sve ima. Ne razumijem mentalni sklop pokazivanje svima sto imas, gdje si bio, koliko si vazan... bez diskrecije, digniteta, zrelost... ovo je tako malogradjanski i pubertetski. Bas kad imas novaca i mozes si sve kupiti pokazivanje postaj besmisleno... kome, zasto i sa kojim ciljem? Uzivaj u stvarima, ljudima za svoj gust. Oni koji si to ne mogu priustiti ce ti biti ljubomorni i mrziti te, a oni drugi ce te preZirati i ismijavati. S pravom.

DO
dommar36
13:40 10.03.2017.

Teško joj je u životu... Sirota 😂😂

RO
rojnik
13:50 10.03.2017.

Ma hoče ona sebe pokazat,fali joj još nešto,pogodite što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije