Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetničko ime

Petra Sanader snimila film pod imenom Petra Sandovar

Petra Sanader
08.09.2010.
u 22:15

U filmu "The Land of the Astronauts" koji se nedavno prikazao na filmskom festivalu u Montrealu Petra glumi uz Davida Arquetta. No na stranici Internet Movie Database njeno ime se ne pronalazi na popisu glumaca.

Pod umjetničkim imenom Petra Sandovar, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra odglumila je svoju prvu ulogu u Hollywoodu. U filmu "The Land of the Astronauts" koji se nedavno prikazao na filmskom festivalu u Montrealu glumi uz Davida Arquettea.

On je  u filmu utjelovio Jacka nekada poznatog skladatelja koji se uspio othrvati alkoholu i postao vozač limuzine kojom uglavnom prevozi poznate osobe. Koja je točno uloga Petre Sanader odnosno Sandovar u ovom filmu teško je otkriti jer na stranici Internet Movie Database na popisu glumaca ovog filma, nje uopće nema.

Njeno umjetničko ime spominje se samo na jednom mjestu, na stranicama filmskog festivala u Montrealu gdje uz kratak sadržaj filma, koji za sad nije baš oduševio kritičare, nema opisa uloge koja tumači Petra.

Ključne riječi

Komentara 19

PR
propalismoFranjoskroz
21:01 09.09.2010.

a kad se i dijete srami svog prezimena dovoljno govori o tati

CI
cicibambula
01:43 09.09.2010.

srami se prezimena

GO
gori
23:06 08.09.2010.

tata je godinama gllumio inteligentnog, elokventnog, odlučnog i sposobnog, a sad mu se smije i onaj gradonačelnik siska šta ga je skoro potrerao sa sjednice vlade u sisku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije