Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko platno

Petra Sanader pohvalila se novim uspjehom. Evo o čemu je riječ

Petra Sanader
Foto: Instagram/Petra Sanader
1/6
07.11.2016.
u 16:42

Kći Ive Sanadera publici u New Yorku predstavila je film "A Blank", za koji je napisala scenarij i igra glavnu ulogu

Petra Sanader u Americi gradi svoju glumačku karijeru, a na nedavno održanom New York Short Film Festivalu publici je predstavila kratki film "A Blank". Uz to što igra glavnu ulogu u filmu, potpisuje i njegov scenarij. – Gledala sam sebe sinoć na velikom platnu! Zahvalna sam, a ovo je prvi festival od mnogih na kojima će se film predstaviti – napisala je kći Ive Sanadera na Instagramu, gdje je objavila i kratki isječak iz filma "A Blank". 

Petra je 2008. godine završila Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu i nakon toga se preselila u SAD, gdje je dosad snimila šest filmova. Željna novih znanja, Petra je odlučila okušati se i u pisanju scenarija. – Počela sam proučavati pisanje scenarija. Proždrljivo. Išla sam na tečajeve, čitala sve knjige o toj temi, povezala se s piscima... Shvatila sam da sam se potpuno zaljubila i da je ovo savršena kombinacija umjetnosti i zanata – napisala je Petra na svom blogu, gdje s obožavateljima dijeli svoja glumačka iskustva, ideje i zamisli. 

 

Komentara 20

RI
rikavac
16:59 07.11.2016.

odakle lova da se zivi u New Yorku?

Avatar __MAX__
__MAX__
17:28 07.11.2016.

Samo.da bi dobili Americke papire treba $1 mil ulaganja a ona ih je tako.dobila. minimalna.renta stana na Manhatanu gdje je prije odsjedala je oko $10000 mjesecno.

Avatar milidobrović
milidobrović
18:02 07.11.2016.

ružno je da se takve stvari prenose u medijima , očito da ista ekipa ono što su napravili smatra nekakvim svojim doprinosom domovini, pa sad to nastavljaju njihova djeca (mladež). kao da su svi sljepi i maloumni - baš gadno ☻☻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije