Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate i cijene

Petra Nižetić vratila se nakon tri godine na društvene mreže i otkrila kojim se poslom sada bavi

Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
03.11.2023.
u 17:40

Opet je aktivirala svoj Instagram profil na kojem je u novoj objavi podijelila svoju obiteljsku fotografiju snimljenu u božićnom ambijentu te je objavila kako nudi usluge fotografiranja božićnih obiteljskih fotografija

Voditeljica Petra Nižetić jedno duže vrijeme je izbivala s društvenih mreža, pa je tako njezina zadnja objava bila 2020. godine dok je još s obitelji živjela u San Franciscu. Dvije godine kasnije Petra se sa suprugom Franom i sinovima Josom i Milom vraća u Hrvatsku i tada je u jednom televizijskom intervju rekla kako je posvećena obitelji. 

- Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačit po medijima - izjavila je tada Petra. Sada je opet aktivirala svoj Instagram profil na kojem je u novoj objavi podijelila svoju obiteljsku fotografiju snimljenu u božićnom ambijentu te je objavila kako nudi usluge fotografiranja božićnih obiteljskih fotografija. 

 

 

- Uzbuđeni smo što je pred nama najljepše doba godine, te što vam imamo priliku predstaviti Božićnu Foto Čaroliju by Petra Nižetić Mastelić. Nema boljeg načina da zabilježite čaroliju Božića od fotografiranja s vašim najmilijima, a mi ćemo vam omogućiti da dobijete profesionalne fotografije s božićnim efektima u čarobnim božićnim scenografijama. Broj mjesta je ograničen. Sve informacije možete saznati na našoj web stranici (u opisu profila). - napisala je Petra.

Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
1/12

Na internet stranici Petrinog foto studija piše kako se cijene ovakvog obiteljskog fotografiranja kreću od 100 do 200 eura, ovisno o tome koji paket izaberete. U ponudi su snimanja u trajanju od 12, 30 i 40 minuta i može se birati između dvije božićne scenografije te uz fotografije u digitalnom obliku klijenti dobiju i digitalnu božićna foto/video čestitku. 

Petrin studio se nalazi u Sinju odakle je njezin suprug Frane kojeg je voditeljica upoznala na Visu, a par se najprije vjenčao u Americi i potom i u Splitu. Sestra našeg poznatog glazbenika Luke Nižetića prošle godine je objasnila i zašto su ona i suprug donijeli odluku o povratku u domovinu. -  Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - izjavila je prošle godine Petra. 

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

 

Ključne riječi

Komentara 3

DI
did_Iva
23:42 03.11.2023.

Po prvoj "obiteljskoj" fotografiji u galeriji da se zaključiti da preferira sado-maso Božiće..

JE
Jegermeister
09:21 04.11.2023.

Mi čitatelji smo zgroženi sa ovim člankom. Užas.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:00 03.11.2023.

Joj ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije