Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medeni mjesec

Petra Ecclestone: Suprugov dar vrijedan više od milijun kuna

ecclestone (1)
Foto: Splash / Red Dot
1/3
05.09.2011.
u 21:06

James Stunt iznenadio je Petru novim Rolls-Royceom Ghost koji ju je s bijelom vrpcom dočekao ispred hotela.

Nakon raskošnog, 40 milijuna kuna “teškog” vjenčanja, svi su očekivali da će Petra Ecclestone i njezin suprug James Stunt za svoje bračno putovanje odabrati neku egzotičnu destinaciju, no oni su sve iznenadili otputovavši u Los Angeles.

Medeni mjesec na kraju se pretvorio u obiteljsko putovanje jer su se Petri i Jamesu pridružili i Tamara Ecclestone i njezin dečko Omar Khyami. Dok Tamara završava pripreme za svoj reality show, njezina mlađa sestra uživa u prvim danima bračne sreće. James je već drugog dana boravka u Los Angelesu ugodno iznenadio Petru poklonivši joj Rolls-Royce Ghost. Zamotan u bijelu vrpcu, automobil vrijedan oko milijun i dvjesto tisuća kuna dočekao je mlađu kćer šefa Formule 1 ispred hotela na Beverly Hillsu.

Nakon kratke vožnje, par je prošlog vikenda testirao još nekoliko automobila među kojima je bio i crni Lamborghini. Petri je posebno zapeo za oko, što je James odmah primijetio i predložio da ga provozaju.

Zbog prevelike gužve u gradu nisu dugo uživali u vožnji pa su se zaustavili pokraj restorana Villa Blanca, gdje su se počastili laganim ručkom. Za to vrijeme Tamara je kalorije trošila hodajući po dizajnerskim trgovinama i opskrbljujući se novim trendovskim komadima odjeće za jesen/zimu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:02 05.09.2011.

jes, ja vjerujem da im je ovako bas bezveze. sigurno je bezveze kada mozes sebi sve priustit i vidis da te ni to ne cini sretnim. vidite kako izgledaju, izmoreno i nesrecno. ma nema vece srice neko kada siromasan par skupi novce za nekog polovnog golfa starog 10 godina pa ga provozaju i posle raspale onako zdusno po jedno drugome na zadnjem sedistu ili haubi. a ovi siroti bogati ni u najluksuznijem hotelu se nemogu zadovoljiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije