Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kum sve pokvario

Petra Ecclestone razočarana prvom bračnom noći

petra ecclestone (1)
Pixsell
11.10.2011.
u 08:25

Pijani kum uletio je u sobu i uvukao se u krevet između mene i mog supruga. Više od sat vremena nije nam dao mira, otkrila je Berniejeva mlađa kći.

Mlađa kći Bernieja Ecclestonea 22-godišnja Petra imala je vjenčanje iz snova, no bogata nasljednica britanskim je medijima u posljednjem intervjuu otkrila da nije baš sve teklo po planu u prvoj bračnoj noći.

– James i ja spremali smo se na spavanje kad sam čula pijanog kuma u hodniku. Upao nam je u sobu, zavukao se u krevet između mene i supruga i nije se iz njega dao izvući više od sat vremena. Pomislila sam – ovako ne bi trebala izgledati moja prva bračna noć, požalila se Petra koja je nedavno u New Yorku, koji je posjetila zbog tjedna mode, kupila dva buldoga.

– Nisam znala što ću sa sobom između revija pa sam se odlučila počastiti s dva psa. Sad ih imam sedam. Na njima treniram majčinstvo. Do tridesete želim roditi bar troje djece, a dok ne postanem mama, kupovat ću pse, kaže Petra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije