Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najsretnija na svijetu

Petra Cicvarić: Umor nestaje kad me Korana pogleda i uhvati za prst

Petra Cicvarić
Foto: Instagram
1/3
22.11.2016.
u 10:46

Glumica uživa u prvim danima majčinstva s kćeri Koranom i priznaje da zadnjih mjesec dana nije spavala u komadu, ali puno bolje se snalazi no što je to zamišljala

– Prvi tjedni koji su iza nas nisu bili laki, trebalo se naviknuti na nov način života, ali vrijedi svake sekunde jer su to prvi dani stvaranja nove ljubavi – opisala je za Story glumica Petra Cicvarić prvih mjesec i pol dana majčinstva pa nastavila:

– Kako je moj partner Peđa neki dan rekao: “Tek je mjesec dana s nama, a već ne mogu zamisliti život bez nje”. Unatoč manjku sna, umoru i iscrpljenosti – mjesec dana nismo spavali u komadu jer je dojim pa se budimo svaka dva i pol do tri sata – osjećam se predivno i najsretnije na svijetu. Ništa se ne može usporediti s osjećajem koji te ispuni kad držiš svoje dijete u rukama. Sav umor nestane kad me Korana pogleda i svojom malom rukom uhvati moj prst.

Sa životnim partnerom, glumcem i redateljem Peđom Gvozdićem uživa sa svojom bebom, koja je na svijet došla potkraj rujna u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh.

– Znatiželjna je, jako voli naše društvo, voli kad joj tata svira i pjeva. Ima dubok, prodoran pogled i ruke koje stalno rade, prstićima neprestano nešto pokazuje, kao da silno želi nešto reći. A kad se smiri, djeluje kao mali mudri čovjek koji upija svijet oko sebe. Voli biti u prirodi, svaki put zaspi kad smo vani. Nakon desetak dana prvi smo put prošetali s Koranom uz Koranu. Idući dan uz Kupu, a poslije smo je vodili i na Mrežnicu. To su nam zasad najdraža odredišta – govori 30-godišnjakinja.

– Puno je bolje nego što sam zamišljala. Pred kraj trudnoće osjećala sam strah, ne toliko od porođaja koliko od onoga što slijedi, ali kad nam je Korana stigla, puno se toga događalo samo od sebe, uistinu su majčini instinkti i intuicija učinili svoje. Sada se počela smijati – govori članica ansambla karlovačkog kazališta Zorin dom, gdje su napravili “Veliko pužovanje”, predstavu koja je nominirana za najbolju lutkarsku predstavu. Petra je njena autorica i u njoj glumi, a Peđa potpisuje režiju. U tom se kazalištu glumica i zaljubila u pet godina starijeg kolegu koji je bio uz nju na porođaju.

 

#7weeksold #meandmybaby #nosleep #inspirepregnancy #postpregnancy #feelingblessed #obitelj #portrait

A photo posted by Pc (@petra.cicvaric) on

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar f@nky
f@nky
19:57 22.11.2016.

..poanta je...?...;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije