Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SUPRANATIONAL STIGLA U POLJSKU

Petra Bojić zasjala u crvenoj haljini

Petra Bojić
Foto: Privatni album
1/6
18.11.2016.
u 15:42

- Jako sam uzbuđena i sretna. Cijela organizacija me ugodno iznenadila. Djevojke su zaista prekrasne i svaka je posebna na svoj način - rekla je Petra po dolasku u Poljsku.

Petra Bojić, hrvatska predstavnica na skorašnjem izboru Miss Supranational svijeta, doputovala je u Varšavu gdje će provesti 15 dana na pripremama za finale koje će se održati u gradiću Krynica Zdrój, 2. prosinca. Petru su sa zagrebačkog aerodroma ispratili roditelji, Mirsada Jureša, modna dizajnerica čije će naša predstavnica nositi haljine, Marijana Petrović , dizajnerica nakita, te Tamara Roglić i Sanja Bjedov, vlasnice hrvatske licence za Miss Supranational.
- Jako sam uzbuđena i sretna. Cijela organizacija me ugodno iznenadila. Djevojke su zaista prekrasne i svaka je posebna na svoj način - rekla je Petra po dolasku u Poljsku.
Već prvog dana sve kandidatkinje obavile su  fotografiranje u crvenim večernjim haljinama.

 - Atnmosfera je bila opuštena. Došle su nas posjetiti zadnje dvije pobjednice ovog izbora, Asha Bhat i Stephania Stegman. Inače, došlo je do male promjene plana. Nakon što ćemo tri dana biti u Poljskoj, odlazimo u Slovačku gdje ćemo provesti narednih desetak dana - istaknula je Petra Bojić.

>>Zagrepčanka Petra Bojić (22), prva je hrvatska Miss Supranational

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dopizdilomi
18:49 18.11.2016.

22 godine s takvim čvaljicama i licem izgleda kao da su joj 32.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije