Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovao joj slonove

Pete Doherty: Kate je od početka naše veze znala da sam ovisnik

peter doherty
pixsell
18.02.2012.
u 14:46

- Kate je imala naviku skupljati slonove pa sam joj donosio figurice kamo god da sam išao. Kada smo prekinuli, uništila je sve moje stvari osim tih slonova - rekao je pjevač

Pjevač Pete Doherty dugo vremenai je ljubio najpoznatiji svjetski model Kate Moss, no ona je sada u sretnom braku s Jamiem Hinceom, a  Pete je odlučio progovoriti o njihovoj vezi. Kazao je kako je Kate od početka znala da je ovisnik i da nije bilo u redu da samo jednog dana krene zahtijevati od njega da prestane s drogiranjem. Pjevač je otkrio i što je poklanjao Kate kada bi dolazio s putovanja.

- Kate je imala naviku skupljati slonove pa sam joj donosio figurice kamo god da sam išao. Kada smo prekinuli, uništila je sve moje stvari osim tih slonova. Dugo vremena nisam mogao preboljeti naš razlaz pa sam nastavio kupovati slonove tako da sada imam veliku kolekciju. Možda joj ih pošaljem kao vjenčani poklon - rekao je Pete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije