Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roker u panici

Pete Doherty ima amneziju, nije se mogao sjetiti tko je

pete
Pixsell
03.12.2012.
u 16:23

– Nisam spavao tjedan dana i onda sam jedan dan zaspao na sat vremena. Kad sam se probudio, nisam se mogao sjetiti tko sam. Bio sam prestravljen i briznuo sam u plač – požalio se 33-godišnji ovisnik o heroinu.

Nevaljali britanski roker Pete Doherty prestravio se kad se jedno jutro probudio i nije se mogao sjetiti tko je. Uvjeren je da su to prvi znakovi amnezije te je u panici da će potpuno izgubiti pamćenje.

– Nisam spavao tjedan dana i onda sam jedan dan zaspao na sat vremena. Kad sam se probudio, nisam se mogao sjetiti tko sam. Bio sam prestravljen i briznuo sam u plač – požalio se 33-godišnji Doherty, dugogodišnji ovisnik o heroinu. Menadžer mu je priskočio upomoć, a Pete mu je rekao da ne zna ništa o sebi. Kad mu je menadžer rekao kako se zove, glazbeniku se za nekoliko sekundi vratilo sjećanje.

– To je bio grozan osjećaj. Ne mogu zamisliti kakvo će mi pamćenje biti za nekoliko godina – strahuje Doherty.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
master
17:24 03.12.2012.

Tako mu i treba kad je budala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije