Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 godina karijere

Petar Grašo najavio spektakl u Pulskoj Areni

Petar Grašo
Foto: Promo fotografije
1/12
07.07.2016.
u 16:10

27.srpnja Pula će tako odjekivati hitovima: 'Srce za vodiča', 'Moje zlato', 'Uvik isti'

Jedan od najizvođenijih glazbenika u posljednjih 20 godina - Petar Grašo, u Puli je najavio veliki koncertni spektakl, u jednom od najljepših amfiteatara u Europi – Areni u Puli.

27.srpnja Pula će tako odjekivati hitovima: 'Srce za vodiča', 'Moje zlato', 'Uvik isti'.

'Velika mi je želja bila nastupiti u jednoj od najljepših arena na svijetu. Nakon spektakla koji smo imali u splitskoj Areni velik je izazov to nadmašiti, no imam veliko strahopoštovanje prema ovom amfiteatru, te zajedno s mojim timom naporno radim da publici uistinu priuštimo jedinstveni užitak i nezaboravan provod, a ovaj put sve pod vedrim nebom. Bit će to prava kruna 20 godina moje karijere!'

Dobrodošlicu mu je poželio i gradonačelnik grada Pule – Boris Miletić, koji je na press konferenciji ispričao anegdotu kako je poznatog glazbenika upoznao:

'Bilo je to dok sam još bio student, pa sam Grašu tražio da me s društvom ubaci na Doru, i on nam je to riješio. Iznimno mi je drago što grad Pula sada njega ugošćuje u našem prekrasnom amfiteatru.'

27.srpnja uz Grašu će pjevati i najplodniji kompozitor s ovih prostora – Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessom: 'Mene velike emocije vežu za Pulu i iznimno se radujem ovom nastupu, jer da nije Pule ne bi bilo ni mene, naime moji su se roditelji upoznali u ovom gradu', otkrio je Huljić, te najavio kako je kao velikom obožavatelju Magazina, Graši obećao da će, uz svoje, u Puli izvesti i neke jako stare i jako voljene hitove popularnog benda.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Adria ticketa te na njihovoj službenoj web stranici, a sve novosti pratite na službenoj Facebook stranici Petra Graše.

>> 20 godina karijere Petar Grašo obilježit će i koncertom u pulskoj Areni

Komentara 2

SA
Samo17
18:48 07.07.2016.

Sve pet, samo ukrao hlace Igoru Kojicu :-)

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:53 07.07.2016.

bljuje mi se vi to nazivate spektaklom...umjesto jeftinih klavijatura stavit ce mu klavir i eto spektakla...ko da jajana iz nocne more obuces u armani...jajan je barem nevino autentican...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije