Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EXPLOZIV I EXKLUZIV

Pet godina uzbudljivih životnih priča i sočnih tračeva

24.04.2009.
u 11:49

U četvrtak će “Exploziv” i “Exkluziv” proslaviti petu godišnjicu emitiranja. RTL-ove emisije, jedna magazinskog, a druga showbizz karaktera, iz tjedna u tjedan donosile su priče o običnim i poznatim ljudima. Tijekom pet godina postojanja mijenjale su se voditeljice, ali ne i urednice – pa je na čelu “Exploziva” Elizabeta Penić, a “Exkluziva” Nensi Profaca. Uoči slavljeničkih izdanja one su nam otkrile pet stvari koje su, prema njihovu mišljenju, obilježile te TV formate.


TOP 5 STVARI KOJE SU OBILJEŽILE “EXPLOZIV”

1. Reportaža Maje Krištof o Magdalenama, ženama koje su prije tridesetak godina bile zatočene u samostanu.

2. Edita Misirić, danas sportska novinarka, koja je počela raditi u našoj redakciji, napravila je fenomenalnu reportažu iz Dominikanske Republike gdje je prisustvovala pravom vudu obredu.

3. Ne smijem zaboraviti ni Stanislavu Čulinu koja je u Makedoniji napravila razgovor sa ženom koja ima najveće grudi na svijetu. Žena je medicinski fenomen i kako su joj grudi samo rasle i rasle, morali su ih odstraniti, a Stanislava je otkrila i gdje ih čuvaju.

4. Tu je i moja reportaža iz Crne Gore gdje smo pronašli posljednju ženu odgajanu kao muškarac. Za mene je to bilo neopisivo iskustvo.

5. Izdvojila bih i rubriku Makeover jer mi smo bili ti koji smo prvi pokrenuli nešto slično na domaćoj televiziji. Novitet u tome je i nedavni botox party kojem smo gledateljima dokazali da takve stvari nisu rezervirane samo za bogate.


TOP 5 STVARI KOJE SU OBILJEŽILE EXKLUZIV

1. Antonija Mandić napravila je jedan od posljednjih intervjua s Heathom Ledgerom.

2. Nives Polovina otkrila je ljubavnu aferu Zrinka Cvitešić – Hrvoje Rupčić.

3. Ana Mišćević vodila je gledatelje na Fashion Weekove diljem svijeta i “Exkluziv” je bio prvi koji je domaćim gledateljima otvorio vrata stranih revija.

4. Jedini smo bili na rođendanu Naomi Campbell.

5. Na kraju moram istaknuti i naše voditeljice. Iako ih se dosta mijenjalo, primijetila sam da imamo nos za odabir baš one koja će svojim privatnim životom savršeno odgovarati žanru emisije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije