Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U BRITANIJI

Perverzne igrice nogometaša: bodovi za pljuvanje tijekom seksa

Foto: Profimedia
1/3
23.04.2019.
u 11:41

Tako mogu dobiti po 200 bodova ako pljunu na djevojku ili je udare po zadnjici tijekom seksa. Po 150 bodova dobivaju ako se snimaju tijekom seksa ili ako spavaju s ljubavnicom dok im je supruga u blizini. Zvijezde članovima grupe moraju prepričati sve detalje prije nego što im se zbroje bodovi.

Zvijezde engleske nogometne Premier League u središtu su skandala s navodnom perverznom igricom na zajedničkoj WhatsApp grupi. Kako piše The Sun, međusobno si dodjeljuju bodove za razne seksualne aktivnosti. 

Tako mogu dobiti po 200 bodova ako pljunu na djevojku ili je udare po zadnjici tijekom seksa. Po 150 bodova dobivaju ako se snimaju tijekom seksa ili ako spavaju s ljubavnicom dok im je supruga u blizini.  Zvijezde članovima grupe moraju prepričati sve detalje prije nego što im se zbroje bodovi.

– Svijet nogometa je otišao naprijed, no neki nogometaši zaostali su u mračnom dobu – kazao je izvor za The Sun. 

Britanski mediji nedavno su pisali kako je sličnu Whats App igricu organizirao i profesionalni igrač kriketa Alex Hepburn. On je i optužen da je silovao djevojku koja je spavala kako bi dobio dodatne poene u toj perverznoj igrici. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:10 23.04.2019.

Bravo, s droksama samo jako i dalje...

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:03 23.04.2019.

Plaćajte ih za guranje lopte i više od 500.000 funti mjesečno pa će biti još gluplji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije