Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Pero Galić: Obožavateljice nam tek sad bacaju grudnjake

'08.06.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Grupa Opca opasnost nastupila je kao predgrupa Bon Joviju.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
12.05.2012.
u 11:00

Pjevač grupe Opća opasnost ne žali što je njegovom bendu ove godine izmakao Porin za hit godine

Općoj opasnosti izmakao je Porin za hit godine, ali pjevač grupe Pero Galić ne žali, nego veselo kaže: \"Ma doći će on, a mi idemo dalje!\". A to dalje nastavak je koncertne promocije albuma \"Vrati se na svjetlo\" koncertom u Rijeci i singla \"Tvoje ime čuvam\".

U spotu za ljubavnu baladu \"Tvoje ime čuvam\" pojavljuje se glumac Mladen Vulić, kojega trenutno gledamo u seriji \"Larin izbor\".

– Vula je naš veliki prijatelj, a zanimljivo je da je bio i prvi pjevač Opće opasnosti. Ali vrlo kratko, jer brzo ga je uzela gluma. \"Larin izbor\" nažalost ne gledam, ali jednoga dana ne bih ni ja odbio ponudu da glumim. Ali zasad je glazba moj život.

Bacaju li vam i nakon 20 godina na sceni obožavateljice u ekstazi svoje grudnjake?

– Pa moram priznati da se to tek sad i događa. Prije su bile sramežljivije, a sad kao da su se oslobodile.

Njegujete bajkerski look. Vozite li motor?

– Motori su povezani s rockom, ali ja ga ne vozim. Barem ne još, motori su mi malo preopasni. Ali privlače me i mislim da će se i to dogoditi.

Bave li se i vaša djeca glazbom?

Moj 15-godišnji sin Sebastijan lagano skuplja ekipicu i slaže svoj bend. Djeca ostalih dečki iz benda, kao i moja kći Dajana, još su mala, svi živimo u Županji i jako smo povezani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije