Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VIKENDU S POZNATIMA

Perica Martinović s Lokruma u Zagreb

pericalambasa
Foto: import
1/3
03.07.2006.
u 18:09

Divlje plaže na bajkovitu Lokrumu, čarolije Straduna, Talir, ozračje Ljetnih igara... trebali su biti ambijentom našeg druženja s glumicom Pericom Martinović. Međutim, vikend s njom proveli smo na užarenu zagrebačkom asfaltu, a neočekivan susret dogodio se u Gavelli, gdje ju sretosmo preplanulu od dubrovačkog sunca i ozračenu svježinom mora. Da se nešto posve čudno događa bilo je jasno jer su joj svi redom u kafiću čestitali.

– Primljena sam u angažman u Gavellu. Punih 28 godina lutala sam Lijepom Našom kao slobodnjak igrajući predstave s Goranom Matovićem. Samo smo “Galu” odigrali više od 1000 puta. E, pa vrijeme je da nakon tih 28 godina lutajućeg staža dobijem i prvi angažman u kazalištu. A to je superrazlog za dolazak u metropolu.

Čestitkama na poslu pridružili su se Joško Juvančić, Zlatko Dulić, Miljenko Brlečić, Nenad Cvetko, Ančica Dobrić, a Ivo Gregurević i njegova slatka Dolores odvedoše Pericu prema američkom vojnom jippu koji po svijetu vozika guverner Orašja iz sjene.

– Dolores i ja putujemo preko Bosne k Mlikoti u Zagvozd, ali prije vodimo Pericu na roštilj – rekao nam je Ivo. I dok je Ivo “kurblao” ratnog old timera, Perica nam je šapnula:

– U Zagrebu je i Pređo Vušović. Oporavljen je i spreman za posao pa ćemo zajedno igrati u Dubrovniku Juvančićev “Ekvinocij” i Magellijeve “Ptice”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije